Uusia voittajia Valituilla Paloilla | Valitut Palat

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Uusia voittajia Valituilla Paloilla

Create: 09/15/2016 - 15:47

Elo-syyskuussa 2016 päästiin Valituilla Paloilla taas juhlimaan oikein olan takaa, kun voittajajuhliaan viettivät niin Erikoisvoiton, Unelmavoiton kuin Superfinaalin onnekkaat voittajat! Onneksi olkoon!

Uusia voittajia Valituilla Paloilla
Kuvassa vasemmalla arvonta-asiainpäällikkö Anne Rasku, Eira Kivistö ja toimitusjohtaja Timo Similä. Oikealla ylhäällä Unelmavoittaja Eino Honkalammi ja alhaalla Erikoisvoiton voittaja Irja Lyly-Yrjänäinen.

Erikoisvoitto osui Kauhajoelle

Vain tilaajille tarkoitettu Erikoisvoitto 30 000 € arvottiin heinäkuun lopulla, ja arpaonni suosi Irja Lyly-Yrjänäistä Kauhajoelta. Elokuiseen voittajajuhlaansa Irja saapui yhdessä miehensä Unton kanssa. Voittorahalle ei ole kuulemma vielä tarkkoja suunnitelmia - hän haluaa rauhassa miettiä, mitä rahalla tekee. 

Aurinkoinen päävoittaja

Superfinaalin voittajajuhlaa vietettiin kesäisen lämpimänä syyskuun päivänä. Päävoittaja Eira Kivistö Helsingistä oli yhtä aurinkoinen kuin juhlapäiväkin. Hän kertoi yllättyneensä iloisesti voitosta – kun Postilta tuli viestiä, että sinne pitäisi mennä hakemaan jotain, ei hän ensin arvannut mistä on kyse. Kun postin virkailija kertoi, että kyseessä on kirjattu kirje ja siihen tarvitaan kuittaus, Eira alkoi aavistella, mitä viestissä kerrotaan. Pakkohan kirje oli avata jo heti postikonttorissa. Luettuaan onnitteluviestin hän laittoi sen visusti talteen laukkuun ja meni takaisin kotiin. Eira soitti ilouutiset veljelleen, joka ei hänkään meinannut uskoa voittoa todeksi, vaan epäili siskonsa vain huiputtavan. 

Kun Eiralla oli voittajajuhlassa käsissään 108 500 euron jättisekki, upea 2 300 euron arvoinen kellobonus ja kaunis kukkakimppu, alkoi voitto tuntua todelta. Eira kiittelikin vuolain sanoin voitostaan ja kertoi olevansa siitä kovasti iloinen: ”Minun eläkepäiväni ovat nyt turvatut – ja sen teki Valitut Palat!” 

Unelmavoitto

Etukäteen arvotun Unelmavoiton 10 000€  voitontarkistuksessa onni potkaisi Eino Honkalammea Lahdesta. Hänen voittajajuhliaan vietettiin yhdessä Superfinaalin päävoittajan Eira Kivistön kanssa. Voittorahojen turvin hän kuulemma aikoo hieman hemmotella sekä itseään että puolisoa.

Vain vastaamalla voit voittaa!

Kaikki Valittujen Palojen arvontojen voitot arvotaan tarkkojen sääntöjen mukaisesti tietokoneella puolueettoman ulkopuolisen henkilön valvonnassa. Tähän mennessä olemme jakaneet 10 009 486 euron arvosta voittoja, jotka ovat jakautuneet 192 779 voittajan kesken. Seuraava voittajamme voit olla sinä! 

 

300x250 block sidebar

Osallistu keskusteluun!