Ville Valo & The Agents Baddingin jäljissä

VibrolegsSofaSaveriWalkVibrolegs Elliptical Lahjalehti 2021
 
AlfaTV:n TV-opas!

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Ville Valo & Agents – Baddingin jalanjäljissä

Create: 03/29/2019 - 14:04

Valo ja Agents kohtasivat jo 1999, jolloin he taltioivat yhdessä sellaisia Badding-klassikoita kuin Ikkunaprinsessa ja Paratiisi. Näistä Valon tulkitsemista iskelmistä on muodostunut vuosien varrella uusia ikivihreitä ja hänen paluutaan Baddingin musiikin pariin on toivottu ja odotettu. Lähes 20 vuotta sitten ensiaskeleensa ottanut yhteistyö on saanut nyt jatkoa. 

Ville Valo & The Agents

Uudella albumilla on sekä tuttuja Badding-hittejä, että uusia ja ennen julkaisemattomia lauluja, kuten Orpolapsi kiurun ja Tuutulaulu.

– Raulin alkuperäisellä demokasetilla Orpolapsi kiurun -laulun nimi oli Lamppu palaa ikkunassa. Ei huono sekään, mutta kyllä orvossa kiurun lapsessa on jotain selittämättömän baddingmaista, niin että vanha Musta Prinssikin (Pulliaisen kutsumanimi Ville Valolle) heltyi ja päätti nimetä biisin uudelleen. Biisissä kiteytyy jotain oleellista Raulin tyylistä, persoonasta ja tavasta luoda lyriikkaa. Kun sävellyskin vielä on tuttua taattua laatua, on käsissämme mielestäni uusi Badding-klassikko, kitaravirtuoosi ja Agents-yhtyeen musiikillinen johtaja Esa Pulliainen kertoo.

– On ilo ja kunnia palvella Kapteeni Pulliaista ja hänen miehistöään tällä ainutkertaisella Baddingin tahdittamalla tutkimusmatkalla läpi korpimaiden kotoisten kohti melankolian sinivalkoista sydäntä, Valo vuodattaa.

Ville Valo & Agents esittivät helmikuisessa Emma Gaalassa Ikkunaprinsessan ja herättivät laajasti huomiota mediassa.

Kiertue käynnistyi maaliskuun alussa ja jatkuu:

30.3. M/S Viking Grace, Turku-Tukholma,
5.4. Areena, Oulu,
6.4. Hullu Poro Areena, Levi,
11.4. Finlandia-klubi/Sibeliustalo, Lahti,
12.4. Finlandia-klubi/Sibeliustalo, Lahti,
13.4. Ähtäri-halli,
16.–19.4. Tavastia, Helsinki,
20.4. Tullikamari, Tampere,
30.4. Esakallio, Somero,
7.6. Naapurivaaran Huvikeskus, Sotkamo ja
8.6. Syvälahden Viihdekeskus, Kangasniemi. Kiertue jatkuu kesän festivaaleilla.

Lue lisää: 

Rauli Badding Somerjoki olisi täyttänyt 70 vuotta - Lue laulajalegendan tarina

Unohtumaton Kirka Babitzin
 

Readers Digest Valitut Palat

300x250 block sidebar

Osallistu keskusteluun!