Rantaleikkejä Kroatiassa ja muualla Euroopassa

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Rantaleikkejä Kroatiassa ja muualla Euroopassa

Create: 06/22/2012 - 02:07

Nämä eurooppalaiset matkakohteet ovat ajankohtaisia heinäkuussa.

Zlatni Rat Kroatiassa on paratiisi vesileikkejä varten.

Zlatni Rat -ranta: Bračin saari, Kroatia

Kristallinkirkasta vettä ja tuntikaupalla auringonpaistetta: siinäpä vasta täydellinen kesälomakohde. Tämä kroatialainen ranta tarjoaa kaikkea, mitä kaivata saattaa. Zlatni Rat -ranta työntyy pitkälle mereen, ja se on oikea pieni paratiisi uimista, snorklaamista, vesihiihtoa tai vain rentoutumista ajatellen.

Ericeira: Costa de Lisboa, Portugali


Portugalin Ericeira on loistokohde surffauksesta kiinnostuneelle.
Kuva: Carlos Cazalis/Corbis

Portugalin rannikko tarjoaa monia loistokohteita surffauksesta innostuneille. Ericeiran kalastajakylän läheiset rannat ovat niistä parhaimpia. Rannat sijoittuvat noin 50 kilometrin päähän Lissabonista, ja täydellisistä aalloista on iloa niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin.

Deauville: Normandia, Ranska


Deauville on tunnettu muun muassa vuosittaisista elokuvafestivaaleistaan.
Kuva: Mauritius Images/Photononstop

Värikkäät auringonvarjot ja kävelysillat ovat tämän arvostetun rantalomakohteen tunnusmerkit. Rantakopit on nimetty Deauvillen vuosittaisilla elokuvafestivaaleilla vierailleiden kuuluisien näyttelijöiden mukaan.

Løkken-ranta: Jyllanti, Tanska


Rantatunnelmia Tanskan Jyllannista.
Kuva: 2010DM909/Getty Images

Etsitkö kohdetta, jossa lapsesi voivat leikkiä turvallisesti sekä hiekassa että vedessä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla tätä laakeaa, perheystävällistä rantaa Pohjois-Tanskassa. Vanhemmatkin saavat rahalleen vastinetta rantalentopallon tai vaikkapa liitosurffauksen parissa.

Ahlbeck: Usedom-saari, Saksa


Ahlbeck Usedom-saarella Saksassa henkii keisarillista tunnelmaa.

Istahda rottinkiselle rantatuolille ja nauti näköalasta yhdellä alueen vanhimmista ja kauneimmista merisilloista, joka rakennettiin vuonna 1899. Saksan itäisin rantakohde on yksi Usedomin kolmesta ”keisarillisesta kylpylästä”, ja se on kuuluisa hienosta, valkoisesta hiekastaan.

300x250 block sidebar

Osallistu keskusteluun!