Artisokka-tomaatti-crostini

VibrolegsSofaSaveriWalkVibrolegs Elliptical Lahjalehti 2021
 
AlfaTV:n TV-opas!

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Artisokka-tomaatti-crostini

Create: 04/27/2016 - 08:38

Joka piknikille tarvitsee alkuruoan, jotta homma saadaan käyntiin. Nämä paahdetut alkupalat sopisivat yhteen kuivatun salamiviipaleen, esimerkiksi sopressatan, kanssa.

4 annosta
Valmistelu: 10 minuuttia
Valmistus: 2 minuuttia

175 g marinoituja artisokkia hyvin valutettuna ja lohkottuna
1 iso suuriksi paloiksi pilkottu tomaatti, josta siemenet poistettu
0,5 dl kivettömiä mustia oliiveja pilkottuna suuriksi paloiksi
2 rkl silputtua persiljaa
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni valkosipulinkynsi puristettuna
1/4 tl suolaa
1/8 tl mustapippuria
8 ohutta viipaletta italialaista leipää kevyesti paahdettuna

1. Yhdistä keskikokoisessa kulhossa artisokat, tomaatti, oliivit, persilja, öljy, valkosipuli, suola ja pippuri.

2. Jaa artisokkasekoitus tasaisesti leivänpaloille juuri ennen tarjoilua.

300x250 block sidebar

Osallistu keskusteluun!