Grillaa oikeaoppisesti

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Grillaa oikeaoppisesti

Create: 06/14/2017 - 15:00

Monelle grilliruoka on kesän odotetuimpia makunautintoja. Se kannattaa kuitenkin valmistaa oikein, jos haluaa säilyttää lihojen mehukkuuden ja raaka-aineiden maukkauden.

Lopputuloksen kannalta ei siis ole ihan sama, miten esivalmistelet ja kypsennät grilliruoan. Tässä mainiot vinkit, joilla valmistat suussa sulavat grilliherkut tänäkin kesänä!

Kuinka grillata kananliha oikeaoppisesti

Kanan luuttomat rintafileet ovat helppo ja nopea valmistaa myös grillissä. Oikeaoppisesti grillattuna fileet ovat maukkaita ja mehukkaita!
Resepti

Näin grillaat täydellisen pihvin

Grillipihvi - jo pelkkä sana saa suun kostumaan! Auttaaksemme sinua valmistamaan pihvistäsi yhtä herkullisen kuin kuvitelmissasi olemme koonneet yhteen ammattilaisten valmistelu- ja kypsennysohjeet sekä viisi maukasta marinadia.
Resepti

Kuinka grillata porsaanliha oikeaoppisesti

Hyvin grillattu possunkyljys on herkkua – mutta porsaanlihan grillaaminen oikein vaatii tietyt niksit.
Resepti

Kuinka grillata kala oikeaoppisesti

Kalapalat ja -fileet kuuluvat niihin grilliruokiin, jotka hajoavat helposti kypsennettäessä. Valmis ruoka on kuitenkin valtavan herkullista!
Resepti

Kuinka grillata herkullinen maissi

Maissivarras on täydellinen lisuke grillilihalle tai mereneläville. Mutta miksi keittäisit maissin keittiössä, kun se kypsyy pääruoan kyljessä grillissä?
Resepti

300x250 block sidebar

Osallistu keskusteluun!