Previous slide
Next slide

Pasta Primavera

pastaprimavera
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Primavera tarkoittaa italiaksi kevättä. Tähän aina yhtä ihastuttavaan klassikkopastaan voi lisätä myös muita keväisiä makuja kuten rucolaa, purjoa tai sokeriherneitä.

4 ANNOSTA
Valmisteluaika: 15 minuuttia
Valmistusaika: 25 minuuttia
2 rkl oliiviöljyä

4 luumutomaattia eri kokoisiksi paloiksi pilkottuna
1 keskikokoinen porkkana, kuorittuna ja leikattuna reilun sentin mittaisiksi paloiksi
2 valkosipulin kynttä viipaloituna
2 dl viipaloituja sieniä
1,5 dl kana- tai kasvislientä
450 g parsaa, siistittyinä, reilun sentin mittaisiksi paloiksi leikattuina ja ryöpättyinä
2 dl sulatettuja pakasteherneitä
1 keskikokoinen, keltainen kurpitsa leikattuna reilun puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi
0,5 dl hienonnettua, tuoretta basilikaa
0,5 dl parmesanraastetta
230 g fettuccine-pastaa

1. Lämmitä öljy keskilämmöllä olevalla pannulla. Lisää tomaatit, porkkana ja valkosipuli. Ruskista 10 minuuttia. Lisää sienet ja kana- tai kasvisliemi. Keitä 10 minuuttia. Lisää parsa, herneet ja kurpitsa. Keitä kunnes vihannekset ovat pehmenneet, eli noin 2 minuuttia. Lisää basilika ja juusto. Peitä pannu ja siirrä se sivuun pysymään lämpimänä.

2. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan. Valuta pasta ja kaada se tarjoiluastiaan. Sekoita kasviskastike pastan joukkoon. Tarjoile heti.