Terveys ja hyvinvointi | Valitut Palat

VibrolegsSofaSaveriWalkVibrolegs Elliptical Lahjalehti 2021
 
AlfaTV:n TV-opas!

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Terveys ja hyvinvointi

Kardiologi, lääketieteen tohtori Joel K. Kahn kuvailee järkeviä tapoja sydänsairauksien ehkäisyyn.

Tarkista tästä faktat papilloomaviruksesta: kuinka se tarttuu, mitä riskejä tartunnasta seuraa ja mitä hyötyä on HPV-rokotuksesta.

Yhtä oikeaa ulostamisväliä ei olekaan, mutta suolesi toiminta kertoo paljon terveydestäsi. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää ripulista, ummetuksesta ja muista ruoansulatushäiriöistä.

Nuoruuden lähde saattaa vielä olla löytämättä, mutta lisävuosia elämään voit saada näillä asiantuntijoiden hyväksymillä ikääntymistä hidastavilla konsteilla.

Oletko aikeissa muuttaa ruokavaliosi maidottomaksi? Lue tämä artikkeli ensin.

Urheillessa kannattaa antaa kaikkensa. Tämän takia me olemme yhdistäneet kiistattoman tiedon ja huippuvalmentajien kokemuksen suositellaksemme sinulle liikuntamuotoja, joilla saavutat korkeimman kalorinkulutuksen.

Monet syöpäoireet muistuttavat muiden sairauksien oireita, joten ne on helppo unohtaa. Kaikki haastattelemamme lääkärit kuitenkin kehottivat ihmisiä tuntemaan kehonsa ja suuntaamaan lääkäriin, jos tuntee epätavallista kipua tai muita pysyviä muutoksia, jotka pahenevat.

Kollageenijauheen mahdolliset hyödyt, kuten ihon terveyden vahvistaminen kuulostavat lupaavilta, mutta toimiiko se todella? Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää.

Luulit kai, että tieto veriryhmästäsi on yhdentekevä asia. Se voi kuitenkin olla ikkuna terveydentilaasi. Sydänsairauksista ja infarkteista tiettyihin syöpiin, tässä syyt siihen, miksi veriryhmälläsi on väliä.

Oireet ovat usein huomaamattomia, kunnes tauti on edennyt pidemmälle, mutta jos huomaat jonkin seuraavista haimasyövän oireista, keskustele lääkärisi kanssa.

Pages

Subscribe to RSS - Terveys ja hyvinvointi