Terveys ja hyvinvointi | Valitut Palat

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Terveys ja hyvinvointi

Oireet ovat usein huomaamattomia, kunnes tauti on edennyt pidemmälle, mutta jos huomaat jonkin seuraavista haimasyövän oireista, keskustele lääkärisi kanssa.

Tunnet varmasti yleiset varoitusmerkit lähestyvästä sydänkohtauksesta, kuten kivun tunne rinnassa, kylmä hiki ja kova heikotus. Mutta on myös vaikeammin tunnistettavia oireita, joita et ehkä ole tullut ajatelleeksi.

Vaikka olisit jo saanut Covid-19-rokotteen, et silti ole vielä turvassa. Seuraavassa tarkastellaan eri tilanteita, joissa voit yhä saada koronatestistä positiivisen tuloksen rokottamisen jälkeen.

Uudet hoitomuodot tarjoavat potilaille enemmän mahdollisuuksia sairauden hallintaan.

Monet päivittäin syömistämme prosessoiduista ja helpoista ruoista ovat epäterveellisiä.

Joidenkin on kannattavaa ottaa HPV-rokote 26 ikävuoden jälkeen, vaikka se ei olisikaan virallinen suositus.

Suojaa mielenterveyttäsi lukemalla dystymiasta eli lievästä masennustilasta ja siitä, miksi koronaviruspandemia saattaa altistaa sille.

Masennuksen hoito on usein monimutkainen prosessi, johon sisältyy sekä terapiaa että lääkitystä. Myös ravinnolla voi vaikuttaa, ja moni unohtaakin tämän.

Pitkän ja onnellisen elämän saavuttamiseksi kannattaa alkaa hikoilla—emmekä puhu nyt urheilemisesta.

Tutkimuksen mukaan jopa puolet vakavaan koronavirustautiin sairastuneista potilaista kokee kognitiivisia oireita, kuten huimausta ja päänsärkyä.

Pages

Subscribe to RSS - Terveys ja hyvinvointi